parallax background

Armonia "Corp C"

Complexul beneficiază de un concept architectural modern cu o structură și funcțiuni complexe, oferind 131 de apartamente spațioase, împărțite pe 13 nivele. Tot odată la subsolul cladirii sunt prevăzute de 112 parcări pentru confortul masinii tale si un numar de 88 spatii depozitare .

Corpul C – Armonia Titan va fi construit pe un teren in suprafata totala de 890.32 mp cu urmatorii indicatori urbanistici: POT =45%, CUT=1.3 cladire cu regim de inaltime 2S+P+12E+13Er+Et.th.
 • Locuri de parcare exterioare : 28 buc
 • Locuri de parcare subteran : 112 buc
 • Boxe depozitare subteran: 88 buc

 • DCIM100MEDIADJI_0011.JPG
  fundatie
  pacare
  DCIM100MEDIADJI_0050.JPG

  Constructia

  Fundatia

  Parcarea

  Proiectul "Corp C"

  Constructia

  Constructia se incadreaza in clasa de importanta III, va avea structura realizata din cadre, cu stalpi, grinzi, diafragme si plansee din beton armat.

  Subsolul, spatii pentru parcare

  Subsolul este hidroizolat, are o parcare de locuri, adapost aparare civila 729 persoane, si, de asemenea, spatii tehnice pentru a asigura necesitatile locatarilor imobilului:, tablou electric general, rezervor de apa pentru protectia impotriva incendiilor. Pardoseala subsolului va fi acoperita cu un strat de beton rezistent la uzura, ceea ce confera parcarii un aspect estetic placut. Subsolul va fi dotat cu sistem de ventilatie mecanica pentru evacuarea monoxidului de carbon si a fumului in cazul unui incendiu, sas-uri presurizate pentru a preveni raspandirea unui eventual incendiu, iluminat de siguranta.

  Fundatia

  Placa din beton armat pe toata suprafata subsolului (radier general).

  Amenajari

  Spatiile libere adiacente cladirii vor fi amenajate cu alei pietonale pavate cu dale si spatii verzi (gazon si copaci), iar intrega cladire va fi inconjurata cu un trotuar de garda.

  Ai intrebari?

  Contacteaza-ne!
  close slider